Despre noi

Totul a început în 2008 odată cu obținerea certificarii de expert contabil.

Au urmat mulți ani în care ne-am dezvoltat, am învățat și am acumulat experiență. Acum vă putem oferi experiența noastră dobandită în domenii precum producție, horeca, construcții, transport, real-estate, creșterea animalelor, advertising, furnizare energie electrică.

Orice domeniu de activitate este o provocare nouă.

De ce să ne alegi ?

01

Valorile firmei

SOREXPERT este o companie formată dintr-o echipă de profesioniști care se adresează firmelor mici, mijlocii și
mari, iar serviciile prestate respectă și țin pasul cu legislația în vigoare și sunt în concordanță cu valorile firmei: integritate, onestitate, confidențialitate.

02

Certificare

Suntem membri activi CECCAR – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.
Echipa noastră este formată din colegi pasionați, implicați, care iși respectă meseria și care au pregătirea.

03

Experienta

Experiența acumulată de-a lungul timpului prin implicare directă in proiecte din diverse domenii de activitate ne
oferă o viziune largă de business in producție, horeca, construcții, transport, real-estate, creșterea animalelor, advertising, furnizare energie electrică.

04

Comunicare

Echipa noastră este centrată pe client. Pentru noi clienții sunt și parteneri, iar pentru noi este foarte importantă comunicarea constantă cu clienții nostrii.

05

Comunicare

Experiența relevantă IT, programe de contabilitate si gestiune, ERP, Dropbox, MS Office, declarații online, semnatură electronică, SPV.

Aveți nevoie de consultanță ?

Acest site foloseste cookie-uri pentru a-ti imbunatati experienta de navigare. Google Analytics este folosit pentru a colecta informatii anonime, ca numarul de vizitatori pe site. Continuarea reprezinta acceptul tau.