Servicii financiare

Aveti nevoie de aceste servicii ?

Orice domeniu de activitate este o provocare nouă.

SOREXPERT

Servicii

Întocmirea documentației pentru obținerea de finanțări diverse

Oferim suportul necesar întocmirii documentației pentru diferite aplicații privind finanțarea proiectelor de investiții sau pentru finanțarea capitalului de lucru (calcul de indicatori, întocmirea de previziuni financiare, previziuni de cash-flow, întocmirea și asistentă la întocmirea unui plan de afaceri).

Elaborarea bugetului de venituri și cheltuieli

Bugetul de venituri și cheltuieli reprezintă o proiecție a activității firmei pe o anumită perioadă de timp (trimestru, an etc). Frecvent utilizat în companiile mari sau în dezvoltare, acest instrument de control încorporează viziunea conducerii și obiectivele sale majore.

Rapoarte financiar-contabile personalizate

Sunt rapoartele adaptate cerințelor conducerii. Pot fi întocmite pentru diverse intervale de timp, în speță poți fi săptămânale, lunare, trimestriale etc și au menirea de a informa decidenții în variate zone ale activității firmei: vânzări, costuri, profitabilitate și productivitate, încasări și plăți, resurse umane și multe altele.

Analiza economico-financiară

Gestiunea prin indicatori economico-financiari reprezintă o măsurare exactă a performanței, lichidității și solvabilității unei companii. Analiza în dinamică a acestor indicatori poate oferi un tablou al evoluției activității și poate chiar semnala riscul de faliment.

Cash-Flow

Cash flow-ul este sângele oricărei afaceri. Inseamnă fluxul de numerar generat de venituri și cheltuieli; cu alte cuvinte, banii care intră și ies din firmă. Cată vreme acest flux este bine gestionat, compania va avea tot timpul resurse de lichidităti pentru plata datoriilor scadențe.
Chiar și companiile profitabile pot avea mari probleme dacă fluxul de numerar nu este bine gestionat.

Aveți nevoie de consultanță ?

Acest site foloseste cookie-uri pentru a-ti imbunatati experienta de navigare. Google Analytics este folosit pentru a colecta informatii anonime, ca numarul de vizitatori pe site. Continuarea reprezinta acceptul tau.