Servicii de contabilitate

Aveti nevoie de aceste servicii ?

Orice domeniu de activitate este o provocare nouă.

SOREXPERT

Contabilitatea în cadrul unei companii este esențială, existența unei contabilități performante și bine organizată asigură o imagine transparentă a activității companiei.

Servicii

Înregistrarea documentelor primare

Documentele primare se înregistrează cronologic în contabilitate potrivit reglementărilor în vigoare. Noi venim în sprijinul dvs. și vă oferim consultanță pentru ca aceste documente să fie completate conform cerințelor legale.

Întocmirea balanței de verificare

Situația companiei este reflectată în balanța de verificare. Balanța de verificare oferă managementului informații detaliate cu privire la capitalurile proprii, activul net, profit/pierdere, creanțe, datorii, situația cash-flow-ului la fiecare sfârșit de lună.

Întocmirea registrelor contabile prevăzute de lege

Registrul-jurnal, registrul inventar și carte mare sunt registre obligatorii potrivit Legii contabilitătii nr. 82/1991. În ele sunt detaliate toate operațiunile înregistrate în contabilitate care influențează și situația patrimoniala.

Întocmirea, verificarea și certificarea situațiilor financiare anuale

Situațiile financiare anuale cuprind: – bilanțul; – contul de profit și pierdere; – anexele la bilanț; – notele explicative. Pentru anumite entităti există obligativitatea de a întocmi și cash-flow și modificarea capitalurilor proprii dar se pot elabora și opțional.

Aveți nevoie de consultanță ?

Acest site foloseste cookie-uri pentru a-ti imbunatati experienta de navigare. Google Analytics este folosit pentru a colecta informatii anonime, ca numarul de vizitatori pe site. Continuarea reprezinta acceptul tau.